Beliggenhed

Kysthaven er beliggende i naturskønne Juelsminde. Her kan du bo med udsigt – midt i din fritid

Bo bynært i grønne omgivelser

Juelsminde er en attraktiv by med mange indkøbsmuligheder, gode restauranter, detailbutikker, populær 18 hullers golfbane, stor naturlegepark med udendørs padelbaner, og det maritime miljø kan nydes ved lystbådehavnen. Gode bademuligheder ved børnevenlige, sandfyldte strande. Den varierende natur er oplagt til gå-, cykel- og løbeture. Der er kort afstand til folkeskole med overbygning, idrætsfaciliteter og børneinstitutioner.

450 meter til kysten

1 km til sportshal, fitnesscenter m.m.

1 km til skole og daginstitution

2 km til Juelsminde bymidte

2 km til 18 huls golfbane

Få alle detaljer: Byggepligt, grundejerforening, og forsyningsselskaber.

Få mere information omkring de fakta som omhandler Kysthaven. Her finder du svar på byggepligt, grundejerforening m.m. Derudover kan du også finde informationer omkring de forsyningsselskaber som benyttes.

De perfekte rammer til dig og din familie

Kysthaven har nogle af de mest idylliske byggegrunde til salg i hele Østjylland. Området er fyldt med grønne fællesarealer, smuk havudsigt og en rolig atmosfære. Beliggenheden giver jer mulighed for at skabe et hjem, hvor du og din familie kan trives og skabe minder for livet.

Udover de betagende omgivelser i Kysthaven, så byder Juelsminde på et aktivt foreningsliv, hvor fællesskabet er i højsædet. Uanset om du er interesseret i sport, kultur eller sociale arrangementer, vil du finde et rigt udvalg af muligheder lige i nærområdet.

Fotograf: David Jervidal
Scroll to Top